Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår älskade lilla Gud... vad kan vi göra mer för OSS?




Tack Gud för att du behåller strimman av ljus

i världen.... & för att du valt även vraket

mej att kämpa vid din sida för att hela Världen.


I din ljusstrimma kan vi ligga & gotta oss åt det

lilla vi har... för det är iallafall någonting sant & friskt.

Du fläktar oss med din vippa & berättar de sjukaste

skämten...... så vi får skratta ut & sova gott sen.


Nästa dag måste vi ut på slagfältet igen bland

illusioner, dämoner, strunt... sår & sömn

& faen & hans illvilliga tjocka släkt.

Vi strålar & vi kämpar inte, vi bara strålar.


Men vi är så trötta när kvällen kommer så att

du ser på oss oroligt & dystert.... men det är då

vi kittlar dej under armarna & allt går igång igen.

Vår älskade lilla Gud..... vad kan vi göra mer för dej

& din stackars urspårade planet...... S U C K & SKRATT.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 05:04



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Djupa vackra pendlingar, i en dialog med gud, den berör mig!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP