Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur planerar man ett liv innan man lever det?


Ursäkta. Men har tåget gått nu?

Varför ska det behöva ta ett halvt liv
att förstå vad jag egentligen vill

Varför ska det behöva kännas som att
precis innan jag lämnar första halvlek
plötsligt förstår
vad jag egentligen skulle hinna med här

Varför kan jag inte förstå
vad jag ska använda
kommande halva utav mitt liv till
redan innan jag inträder däri

Varför är jag orolig
för att det skall bli med andra halvan
precis som det blev med första halvan

Att jag förstår först efteråt
vad jag skulle använt det till




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 554 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-02 12:42



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Väldigt, väldigt bra...snygga tankar..kloka..
2009-01-13

  Miss Mod
Håller helt med dig, livet borde verkligen gå att planera framåt, så kunde man bara bocka av efteråt, sen var det klart. Kul idé. Då kunde man köpa färdigskrivna peronliga almanackor i akademibokhandeln.
2009-01-03

  Ilona _L
Huvva, jag känner igen de där tankegångarna!
Men det går flera tåg och jag tror inte att du är mitt emellan två halvlekar! Snarare mitt i livet!
2009-01-02

  LassO
står du på perrongen än ;=)
2009-01-02

  Carola Zettergren
Erfarenhet kan vara en styrka men också ett gissel....
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan