Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte hinna med allt



Hur kort är inte vår tid här...
...så mycket vi inte hinner med

Men med stress så blir det ju bara dåligt alltihop

Så plocka ut små guldkorn i lugn och ro i stället




Man mår bättre av att lugnt njuta av en liten tårtskiva
än av att vräka i sig hela gräddtårtan...
...även om man får lov att göra det




Fri vers av Therés
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 19:32



Bookmark and Share


    tramp
klokt det gäller att ta vara på det bästa !
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!