Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


"Lär dig se"


Du sa att du inte förstår vad jag skriver.
Att texten är för komplicerad.
Att det är för mycket detaljer!
Men det var du som var enkelspårig,
och inte kunde läsa mellan raderna.
Too fuckin' bad for you!
Livet är nämligen fullt av detaljer!
Synd om dig som är blind.
Och inte klarar av att tyda,
det som inte står skrivet svart på vitt.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP