Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal Kärlek Mailar.....









En gammal kärlek hörde av sej per mail

& berättade att hennes man har lämnat henne...

Henne älskade jag... henne var jag KÄR i......

Henne var jag TÄND på..... alla cylindrarna

gick igång bara PANG.........


Ikväll känner jag mej illamående & rädd

Jag skulle ha varit rädd om mej på den tiden

Jag var en annan då, ung, oförsiktig...

Jag skulle ha satt gränser, varit tydlig

Men jag förlåter mej själv & henne nu.


Också skönt att få perspektiv på att jag har mognat.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 22:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt med insikter...bra skrivet.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP