Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


"Plåster på såren"

Visst kan man sätta plåster på såren,
men hjälper det i längden?
De faller liksom av någon gång,
men ärren består.

Visst kan man använda sig av bandage för smärtan,
men någon gång ska det tas av också.
Och har man verkligen läkt det sår man fått
om man använder blonda tjejer som plåster på såren?

Jag tror inte det.




Övriga genrer av MemoryLane
Läst 564 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-02 23:50



Bookmark and Share


  Tera
om man använder blonda tjejer som plåster på såren?


funkar det?

Plåster/bandage är kanske ett försök till tillfällig smärtlindring..

Ärr kan vara vackra och även fungera som en påminnelse om misstag man gjort...
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane