Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man låter orden falla fritt


01.12 ibland bara blir det såhär





och jag har målat mina
naglar röda
känner mig ganska poppig
har poppat popcorn på
spisen, det är mycket
roligare än i
micron
pärlar armband
för små
optimistisk ibland,
jag hittade en kladdkaka
i ugnen en gång
mamma hade glömt den där
och det var ganska synd
för kladdkaka är gott
och det blev ju inte bättre
av att den mer liknade en
kolbit än en kaka
det kanske inte ens
va kladdkaka
hoppas inte det.
Jag ler väldigt mycket
säger människor till mig,
därav smilegroparna
i min kinder
jag har en vän
hon brukar rita
regnbågar på mina
armar, nämen åh vad fint
kanske ni tänker då
och javisst, det är riktigt
fint, men framför allt
skönt när pennan leker mot
huden, mmmmh





ni borde faktiskt testa!!




Fri vers av Solstorm
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 01:13



Bookmark and Share


  ulli
mysigt.. du skriver så lättsamt och spontant känns det som. men det kanske ligger mycket bakom dina ord. bra är det allfall.
2009-10-15

  HerrGlad
det låter så fint.
jättefint, blir sugen på att äta dom där popcornen.
2009-02-11

    RebeccaW
haha, härlig text!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm