Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om girighet... ( dialog )





- jag är hungrig...

- men ser du inte att jag ligger & snart dör

- jag är jättejättehungrig

- ahhhhh *rossel"....

- dör du nu?

- nä... inte riktigt än.. kan du öka droppet?

- nej jag vill att du ska dö för jag ska förfalska ditt testamente

- du är galen

- jag ska ha dina pengar

- dom ska ges till de fattiga!!

- nää... jag ska ha jag ska ha jag ska HA! *skrattar elakt*

- nu ringer jag polisen

- jag är ju polis

- du är sjuk!

- ja jag har förskingrat pengar på Röda Korset, 10 miljoner, ha ha ha.

- nu dör jag

- tack för det din jävel

- jag förlåter dej.... ahhhhhahhhaahhhh...... *dör*




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 05:08



Bookmark and Share


  Cris
vilken rysare..
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP