Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfunnen vänskap

Vid sluttningen satt

jag och grät

Kände en hand

över min axel

Vände mig om och

såg en gammal vän

 

Nu kan jag

dela min sorg

med henne

liksom glädjen

över att ha

funnit henne åter




Fri vers av friheten
Läst 1170 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-01-03 11:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mycket fin dikt. Att återse en " gammal " vän kan sätta enorm guldkant på tillvaron. Härligt!
2009-04-24

  Fånga dagen
fint skrivet om att återfunnit nått väldigt viktigt
2009-03-07

  Cosmic Johanna
Mycket vackert med återfunnen vänskap i kärlekens landskap, som hjärtat är.
2009-01-10

  Rosen VIP
Att få dela ens tankar och tid med någon man tycker om, önskar man alla!
fint skrivet!
2009-01-06

  Gunilla VIP
Visst är det härligt
att återfinna gamla
vänner?!
2009-01-05

  Bodil Sandberg
Underbart fina rader..hur en vän alltid finns där..hur än det är
2009-01-05

  Losnall
Gud vad fint. Sånt upplever man inte så ofta här i livet.
2009-01-04

    Lindizz
Mycket fina rader om vänskap.
2009-01-04

  Carola Zettergren
Mycket fint om vänskap!!!!
2009-01-04

    Cajsa
Fin skriven text
2009-01-04

  devilsangel
fint
2009-01-04

  Michaela Dutius
Fint möte - såna som man behöver när själen törstat länge
2009-01-04

  aol
så fint
2009-01-04

    sunnanvind
härligt möte!
2009-01-04

  Bibbi VIP
Ett underbart möte.
2009-01-04

  Maria T
"Sorgen och glädjen de vandrar
tillsammans
Medgång och motgång här tätt
följas åt."
2009-01-03

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2009-01-03

  prinscess VIP
det låter underbart
2009-01-03

  Lotti
låter bara så underbart
2009-01-03

  albertina
det låter fantastiskt.
är glad för din skull
2009-01-03

  Cosmic Johanna
Underbart återseende, man blir varm av att beröra tanken. Som i livet glädje och sorg går hand i hand, som vänner.
2009-01-03

  Lejonhjärtas poesi
Ett härligt varmt återseende!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten