Akrylbild och foto av mig 

Läs mellan raderna.....det är DÄR texten är!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild och foto av mig 

Läs mellan raderna.....det är DÄR texten är!




Om jag låter bli

 

känner

k ä n n e r

känner

k ä n n e r

känner

k ä n n e r

K Ä N N E R

 

lyckan

glädjen

sorgen

smärtan

förtvivlan

förundran

kärleken

saknaden

 

mitt färdiglagda känslopussel

 

det liv som nu är

fungerar i sin pusselvärld

 

om jag låter bli

att tänka




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-03 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag kan bara hålla med Michaelas underbara tolkning här.
2009-01-04

  dubbelve
Underbart! Älskar rytmen och upprepningarna.
2009-01-03

  Njord
Kanske ska du börja ¨på ett nytt nu när det gamla äntligen är klart.
Urbra bild till din text
2009-01-03

  Michaela Dutius
Tankarna kan störta det mest vällagda pussel - när det bor en orkan under bitarna
2009-01-03

  Teresia Ridell
Ja..alla dessa jävla tankar som förstör ens frid i sinnet !
Jättefint !
2009-01-03

  Ronny Berk
en ropande men eftertänksam text; som utmynnar i ett känslosamt , berörande avslut...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP