Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mmh, det är inte illa

Tänk att jag har hela livet
att tacka för
Trots darrande inre
tårar som vill trängas, strila
Hinna först på min nystrukna blus

Hur kan det kännas så ledsamt
i min lycka att ha det bra?
Så ensamt
när jag har allt jag behöver?

Sorgesamma känslor
på kö
mellandagsrea på det som var kul
Nu kom en liten nos
söker närhet, spinnande kryper in
i min famn.

Tacksamheten finns där
trots allt.
En liten kurrande kropp
när det känns kallt




Fri vers av Moniqa
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-03 14:48



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"mellandagsrea på det som var kul" Bra!
2009-01-28

  Carola Zettergren
Mycket fin poesi...nära med känsla till en trösterik mjuk nos på en mysig katt, kärlek är det!!!!:)
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa