Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförsonlighet

 

oförsonlighet

ett ord som gör ont i mig

som har

kämpat i så många år för

att hitta fram till

förståelse

fölåtande

försoning

 

när jag träffar människor

med oförsonligt sinnelag

känns det att

hjärtat

fryser




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-03 19:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Precis. Går direkt in i mig.
2009-01-05

  Bibbi VIP
Ja sånt är SÅÅÅ SMÄRTSAMT.
Jag håller verkligen med Dig.
Bokmärke.
2009-01-04

  Ilona _L
Tack för den! Ett av de vackraste ord jag vet är försoning.
2009-01-03

  Ronny Berk
en berörande text med ett viktigt budskap ! väl förmedlas känslan... att hjärtat fryser inför hjärtlösa männikors oförsomlighet...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP