Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lämna mig ifred...


DramaQueen

Du

Suger muster ur bekanta

svälter utan skvaller

Skapar rykten

söker adrelinkick

stjäl uppmärksamhet

tränger dig alltid in i centrums mitt

trasar sönder hemligheter

säljer lögner

 

gråter mest

skrattar värst

vränger alltid om sanningen bäst

 

Gräver sig in i privatliv

lägger sedan ihop sitt eget tolkningspussel

vidarebefodrar

1+1 blir 100 procent

98 procent eget påhittat jävla skit snack

!!!

 

Promenerar på andras nerver

skadar förhållanden

letar brister

Ljuger för andra och tror på sig själv

 

Man kan inte prata med dig

och du tillåter ingen tystnad

Kan du inte

bara lämna mig ifred en stund

???

 

 

Du 

 tjänar INGENTING på mig

jag är inte till salu

!!!

 

 

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 22:37



Bookmark and Share


  CharlieShane
Ursäkta att jag svär men JÄVLAR vad bra...
Så härligt äckligt sant på något sätt..
Och om kännedomen är rätt vet jag även vem det handlar om!
Usch fy tvi!!!
Glad du är igång och skriver igen Goa!
P&K
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen