Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Forces of Abomination




I min själ har de abbonerat en våning.

De lever av min energi, min ångest.

De för inte så mycket väsen av sej

förutom när de måste härja med

mej för att få igång min ofrid,

& när jag öppnar portarna för att tända

därinne... försöka få ur dom ur systemet.

Gud säjer mej att inte vara rädd.

Men jag är rädd.

Det sägs att det inte finns monster.

Ingenting kan vara felaktigare.

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 00:16



Bookmark and Share


  Linnea K
Kan inte göra annat än hålla med det du skriver, förutom att mina egna monster tycks ha abonnerat katakomber som sprider sig flera mil. Och de är luriga, de små djävlarna. De förökar sig där i mörkret när ingen ser på, tills de hotar att välla ut och ta över helt.
Hoppas du har större tur med själsliga storstädning än jag tycks ha med min...
Vacker dikt är det i vilket fall!
2009-01-04

  Cosmic Johanna
otäckt, då många träffar dessa monster i olika former, en bra tankeställare.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP