Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills änglarna ryser





Sommaren är nästan slut.

Vi rastlösa & kåta.

Går ner till havet.

Tar på oss cyklopena & simmar en bit ut.

Ut i det skrattande havet.

Marelden glimrande sjungande.

Vi simmar djupt ner...

Därnere kysser vi varandra

så länge vi orkar.

Sen hem & dansar nakna vid brasan.

Kysser din rygg.

Du står på mina fötter

& vi dansar in i Guds ljus.

Kommer in i dej samtidigt

som jag masserar dej...

länge länge... djupare...

Tills vi exploderar

obeskrivligt

& änglarna ryser.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 05:08



Bookmark and Share


  Ellan
fin och vacker
2009-01-04

  Cosmic Johanna
Vackert när tom änglarna ryser...
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP