Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde torp ( sex bortom allt )




Det är den 4 april.

Vi är ute på vår vidsträckta savann.

Humlor brummar & fjärilar klipper.

& så springer vi allt vi kan.

Springer springer springer..........

Blåsippor strålar i dungarna.

Vi når det övergivna gamla torpet

i skogsbrynet... där det spökar.

Det är kallt i skuggan.

Vi svettas.

Det luktar mögel & skog.

Vi sätter oss ner

& bjuder in våra vänner

som anländer en efter en.

Så mycket glömd visdom,

såna levande människor

från det förflutna,

& vi bara tar emot

& vi ger, vi berättar om

den underliga nutiden

då mystiken har rationaliserats

bort tills de öde landen brett ut sej.

En av våra bröder frågar om vi

vi vill ha sex tillsammans med honom

& några systrar, men hur då undrar vi...

Men så känner vi en kraftstöt

& allt går igång, våra inre

vänds ut & in & allt är bara

underbart... & orgasmen går

inte att beskriva... en flodvägg

av något okänt som slår in över

& igenom oss i våg på våg...

& vi vandrar vingliga hem över

savannen & undrar vad var det där...

leende befriade... helade..

Katterna ser på oss förundrade

& glada... ser att vi äntligen fattar nåt.

Nästa dag går vi såklart upp

till vårt öde torp igen....




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 05:42



Bookmark and Share


  aol
härligt djuptvackert läs min dikt älska som ett kompliment till din så vackra så lddat fina poesi
2009-01-07

  Cosmic Johanna
Som en filmisk dikt om en svunnen tid...där allt är möjligt.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP