Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK Loffe Carlsson! ( & ni andra på Slottet!! )





Tack Janne Loffe Carlsson!!

för att du var så sann & öppen & äkta

i "Stjärnorna på slottet" på SVT.

Det är sånt som behövs i vår

ytliga materialistiska & stressade tid.

Människor som öppnar upp inåt

& visar sej utan mask.

Vilken välsignelse & befrielse

med det naket brinnande levande.

& sen din frågesport Janne när du

"spelade" trombon & Gardell

brast ut i själaskratt.

Det var bland det underbaraste som

jag sett på burken i hela mitt liv!!

Det var värt hela licensavgiften *LER*

Plus din uppriktighet i köket Loffe,

med stjärnkocken... jobbigt men så

avspännande med en sån uppriktighet.

& Christina Schollin... åh Gudinna

& likaså Kjerstin Dellert

Scheja... om jag var kvinna så

skulle jag tända på dej!

& Gardell... om jag vore bög

så fick Mark passa dej!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-04 06:12



Bookmark and Share


  aol
vilken känsla du förmedlar tack
2009-01-07

  Cosmic Johanna
Härlig hyllning, och glädje för att våga utan masker, och se själanglädjen brista ut i skratt...applåder!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP