Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld till frukost





Åhhhh......... vad jag vill att Du äntligen var här hos mej.

Med din rysansvärda röst... som sänder glitter i själ & kött.

Hur jag skulle vända mej om... lämna den här sajten

dansa för dej lite stillsamt kokett så som du vill

i mina eldhjärta~kalsonger som vill kyssa av mej..... sakta sakta

eller fort fort fort.......... in i vårt rus av kåtskap & kärlek.

Vaknar med eld till frukost....... himlen är oskyldigt blå.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 06:27



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fylld av humor och värme...fit med eld till fruckost, titeln berör.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP