Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som levde år 2008

Respekt

för den som ställde upp
men gjorde fel -
för den som lovade
men svek-
för den som tävlade
men kom sist -

för alla de som försökte
men misslyckades.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-04 10:49

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    snöö
Tack för de orden.
2009-01-05

  Annika Gustafsson
hmmm verkligen, men det kanske inte är något misslyckande. Det kanske bara finns rätt men att vi alltid vil få det att finnas bra och dåligt... respekt till alla som vill försöka förändra
2009-01-05

  Björn Nilsson VIP
Respekt - för den bräckliga människan!
2009-01-04

    Madeleine Ågren (Maduska)
Denna gillar jag skarpt. Den skulle mycket väl kunna läsas upp på Skansen på nyårsnatten!
2009-01-04

  thyra
En varm och förlåtande text som jag gärna tar till mig. Fint skrivit!
2009-01-04

  Ronny Berk
en eftersamt , förlåtande ton frambringas genom den poesin, tycker om den, ja !
2009-01-04

  Rachel Roth
tack!
2009-01-04

  Njord
Fin tribut till alla oss stackars svaga själar som kämpar på.
Fint diktat
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP