Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggbild


I skuggan av mitt eget jag

har jag alltid stått i vägen

för mig själv




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 567 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-01-04 11:53



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En livs sanning för de flesta

och en utmaning att övervinna kampen

gentemot sig själv,

där står det största slaget.

Applåder!
2009-02-23

  annajohanna
Bra gestaltat, innehållsrikt och tänkvärt med några få ord. Så där kan det verkligen kännas ibland.
2009-01-20

  Eaglemountains VIP
Tänkvärt, kort och koncist - och vist .....
2009-01-06

  Blåbäret
riktigt bra fångat...fantastisk rubrik till dina rader dessutom...en känsla av de förflutna skuggornas spel med framtiden...
2009-01-06

  Erik L
Tankvärda rader. Fick mig att stanna till.
Bra gjort att få in så mycket i så få rader som den här dikten har!
2009-01-05

  Lotti
otroligt bra, kort och oerhört vis text
2009-01-04

    Lindizz
Du skapar en känsla med dina ord som jag inte kan beskriva, kanon skrivet!
2009-01-04

    snöö
Du fortsätter att visa din förmåga att med några få ord beskriva en sanning man ofta känner igen sig. Bravo.
2009-01-04

  beam72
Väldigt väldigt braa skrivet
känner igen mig i betydelsen av texten
2009-01-04

  Yvonne Vigstrand
Så bra och tänkvärda ord.!!!!
Kram Yvonne
2009-01-04

    vide
mycket tänkvärt... Ja, det är lätt att vi hämmar vår egen utveckling
2009-01-04

  anita VIP
Kanon bra dikt. Många applåder får du av mig.
2009-01-04

    ej medlem längre
Bra!
2009-01-04

  Ilona _L
Den korta säger allt! Fantastiskt bra! Applåder o bokmärks!
2009-01-04

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-01-04

  aol
det gäller att ta sig förbi skuggan så att man kan dyka in ljuset så bra du fångar detta igenkännande skuggjag bravo bosse bokmärkes så klart
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi