Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig

Du har
något
som jag vill förklara
fast inte ord räcker

Det DU ser
är jag blind för

Det du ÄR
ser jag
igenom allt

Jag ser något
med mina ögon
som hjärtat berättat

Det som får is att smälta
och
våren att visa sig en januaridag

Jag vill att du ska se
dig
genom mina ögon




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-04 14:15



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
De sista tre raderna..... å så väl jag känner igen den önskan!
Hur ofta skulle jag inte vilja säga till en människa. Du ser FEL. Den du tror är jag är någon annan!
2009-01-15

  Lejonhjärtas poesi
En vacker syn i kärlek kan där skönjas mellan raderna.
2009-01-06

  Michaela Dutius
ömsint och vacker....berörande och poetisk
2009-01-06

  berxper
Ömt och fint. Jag tycker om tonen! Ibland kan en självbild vara så fel.
2009-01-05

  Shamandalie
Fint! :P
2009-01-04

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2009-01-04

    Saulus
Jag försöker, då...
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen