Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009.....

Äntligen så är du här -09

väntat på dig,......

för du är mitt frihets år

där kriminalvårdens spår

jag utplånar, jag har fått nog

 i augusti så finns inga fog,

över mig bestämma, det är

vad jag nu vill nämna......

ingenting är omöjligt,det är

aldrig försent, se alla möjligheter

lys upp, tro på dig själv se dig själv

öppna ditt sinne, annars så blir det

positiva tyvärr kanske bara ett minne

du vet nånstans att du kan......

styrkan kraften som du har

jag kan lova att den lever kvar

där inom dig nu så sakta

allt öppnar upp likt en knopp

som slår ut till en vacker blomma

välkommen till livet i livet.

.....möjligheternes år just

....tagit sitt första kliv......

 




Fri vers av maryann
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 14:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Skönt att höra din lust till liv. Jag hejar på dig.
2009-01-08

  klio
Gillar din text! Att försöka se det positiva trots svårigheter, gillar speciellt:
" ingenting är omöjligt, det är

aldrig försent, se alla möjligheter

lys upp, tro på dig själv se dig själv

öppna ditt sinne"
2009-01-05

  Miss Mod
Vilken underbar läsning så här på eftermiddagen. Utplåna alla spår! kära vän, speciellt kriminalvårdens!!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann