Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför sålde jag skridskorna

 

isen låg blank på sjön

och flera bilar hade stannat

för att känna om den höll

och några var redan långt ute och

åkte skridskor på blankisen

för första gången på evigheter

blev jag skridskosugen och

ångrade att jag sålde mina skridskor

på loppis när vi rensade vinden




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 17:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Köp nya, det är det värt. Eller köp begagnade, på loppis .....
2009-01-04

  Bibbi VIP
Ja, köp Dig ett pa nya!
Kram älskade ljuvliga Ulla!
2009-01-04

  * Ammi *
mm .. du vill flyga? skämt å sido, köp ett par nya!!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP