Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lovar

jag lovar och jag lovar och aldrig nånsin ska jag göra det igen

ett
tu
tretton
svängar senare och jag ligger där

omtumlade lakan
doften av bar hud,
främling

kyssa hej då, lovar, vi syns säkert snart

och jag lovar mig själv att detta är sista gången
igen




Fri vers av glesblygden
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 20:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varför lova något du inte vill följa,

när infall infaller sig, när lustan kommer till - varför försaka, förhindra, och instänga, varför inte bejaka, behaga, samt njuta.

låt det bli många gånger till
det är du värd, alltid.

2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden