Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan ruvar och vi äter dem

 

 

Vi ruvar på ett liv

en hemlighet

om hur livet verkligen är

Det är definitivt

det finns ingen mening att fixera

och analysera eller bestrida

för det är redan bestämt

och vi bara följer ramarna vi fått

runt

runt runt runt

 

men vi kommer ingenstans

vi ruvade Redan en gång förr

på ett liv

en hemlighet

om hur livet verkligen är

och hur det var, förr




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 20:39



Bookmark and Share


  H. Karla
Djupa tankar om livets innersta mysterium förklädda i en skön dikt.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*