Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört en gång att jag kan gillas i allafall...

 

Nej jag läste inte naturvetenskapliga linjen...

(för-det-passade-helt-enkelt-inte-med-mina-intressen-punkt)

Nej jag kan inte engelska flytande!

Nej jag gråter inte för att jag inte klarade matte C!

Nej jag har inte skaffat körkort!

Nej jag har inte läst vidare!

Nej jag förstår mig inte på "den akademiska världen"

 

 Du säger:

"men käääääära lilla duuu! Med den grunden kan du ju bli vad som heeeeelst!!!"


Jag säger:

JAG VILL VÄL FÖR FAN INTE BLI VAD SOM HELST!




Övriga genrer av Bissen
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 22:01



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
du duger som du är tycker jag!
2009-01-07

  Frederick
vem vill det egentligen!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen