Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan i min spegel.

Det är en flicka i min spegel
jag undrar vem hon är
ibland kommer hon jättenära
ibland är hon inte där

hon ser in i mina ögon
och hennes tårar börjar rinna
önskar jag kunde försvinna

hon verkar lugn och bara stilla
men egentligen mår hon alltid illa..

hon anstränger sig för att vara vacker
men hon liknar bara sin smärta.

hon är bra på att dölja sig
bakom väggar utav hopp,
men hon kan inte lura mig
för jag bor i hennes kropp

japp, flickan i min spegel
som påstår att hon mår okej
är egentligen ingen annan
än en spegelbild av mig.




Övriga genrer av ingen
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-04 22:56



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Åh, shit vad bra skrivet! Okrystade rim och ett igenkännande innehåll... Bokmärker denna! Toppen!

/S
2009-06-11

  stella
Hon kan inte lura mig för jag bor i hennes kropp...väldigt snyggt!
2009-05-04

  Staffan Welroos VIP
denna text var bra! särskillt den nästsista strofen. *applåd*
2009-03-25

  Gunsan
Du är någon som skriver oerhört vackert ...
2009-01-05

    Theez
Texten riktigt kryper in under skinnet på en. Bra skrivet!
2009-01-04

  Lotti
skriver så himla starkt och igenkännande
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen