Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

vingarnas lätta slag i luften
vågornas dova brus mot stranden
din hand i min hand
ordet är kärlek.




Övriga genrer av idahandersson
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson