Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen verkligen

Jag önskar verkligen verkligen att du kunde sluta upp med det där du gör. Jag undrar om du vet vad du håller på med. Jag tror det. Jag är nästan säker.
Jag önskar verkligen verkligen att du kunde sluta upp med det. Jag vet precis vad du håller på med. Jag har sett det förut.
Om du ändå kunde bestämma dig. För det är verkligen verkligen inte okej, det du håller på med nu.
Nej, du lär ju inte vara sämre människa än att du kan ändra dig. Men det du håller på med nu är verkligen verkligen okänsligt.
Vet du att jag skrivit så mycket om dig. Det är verkligen verkligen irriterande. Du borde inte få ta så stor plats.
Som tur är är det jag skrivit verkligen verkligen inte bra. Så du har fått kvantitet, inte kvalitet. Å andra sidan är inte direkt någonting jag skrivit särskilt bra.
Jag önskar verkligen verkligen att du åtminstone kunde leva som du lär. Följa det du sagt. För du förstör min tillvaro, fastän jag verkligen verkligen försöker att strunta i dig.




Fri vers av Nora B
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-01-05 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B