Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Det är framtiden som får mig att gråta, käraste.

Solen har gått ner över havet nu,
och ditt bleka ansikte reflekteras i havet.
Jag ser dig, och jag saknar dig
Du förstår inte hur ont det gör,
Att andas utan dig.
Käraste, solen kommer att stråla,
Imorgon ännu en gång.
Och klockan kommer fortfarande,
Springa sina varv runt siffrorna.
Även fast att du har lämnat jorden,
Och jag är ensam nu.

Åh
Älskling
Om
Du
Bara
Förstod
Hur
Ont
Det
Gör
Att
Veta
Att
Jag
Måste
Tillbringa
Varje
Dagsljus
Framöver
Utan
Dig.

Det är nog framtiden som tar livet av mig mer,
Än det som funnits, jag vet inte hur världen kommer överleva,
Men jag vet att den kommer det,
Utan dig.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel