Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bredvid och inuti





alla dagar
hon utesluter ingen

skickar kramar i form
av ord, avståndet känns
för långt
vill känna armar
runt om
vill känna värmen
inuti och på,



alla dagar
lägger hon ner tid
på bara mig
och ingen
annan

och i mitt
hjärta, har hon planterat
små solskensfrön
och varje gång
hon säger orden
som får mig
att finnas lite mer
växer de
större



jag känner mig utvald
känner mig älskad
alltid lite mer
när hon
finns


bredvid
och inuti.






Fri vers av Solstorm
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 01:16



Bookmark and Share


    Liiinahw
Oerhört jätte vackert <3
2009-02-08

  Desert dust
så vackert..

jag gillar hur du lägger upp dina dikter, hur de flyter på utan att man behöver stanna upp (det kan verkligen förstöra en text när det där flowet saknas, du vet). men dina saknar det inte, de är proppfyllda :)

BRA.
2009-02-05

  viunderregnmolnen
oh va fint
man blir glad
2009-01-11

  dubbelve
Tack och lov för solstrålarna som värmer vår jord! Det finns för mycket kyla.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm