Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felstavad

Och hon är vacker
som i en saga
fast finare
ändå

& hon har magiska fingrar
skriver poesi som
ingen, ingen
annan


och den här
texten kommer
kännas så
liten och obetydlig
i jämförelse med
hennes stora
sinne
men jag skriver
den ändå

och det spelar ingen
roll vad hon skriver
det fastnar
alltid på mitt hjärtas
vägg och jag

bara önskar
att jag kunde
ge henne
något lika
fint












om någon ser
ett stjärnfall
så är det
hennes


*




Fri vers av Solstorm
Läst 646 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-05 12:34



Bookmark and Share


    Liiinahw
Tack min underbara Sockerflicka !

Stjärnfall, tycker jag låter så vackert <3
2009-02-08

  viunderregnmolnen
jätte fint :)
2009-01-07

  Miss Pauline
åh vad fint!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm