Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Gustafsson


SPRATTLA, PINOCCHIO!

 

sprattla, pinocchio

i dina trådar

här sitter din publik

ler och beskådar

dansa, pinocchio

dansa på nåder

så kan du riva ned

allas applåder

anpassa dig, min vän

till önskemålen

strunta i sanningen

du blir idolen

rörelsemönstret är

det vi har skissat

allt annat ser vi till

att det blir dissat

dansa och le, min vän

skratta, pajazzo

priset för vänskapen

lille ragazzo

är att du är som vi

vill du skall vara

annars så kan du åt

helvete fara

LARZ GUSTAFSSON

5/1 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-05 18:23



Bookmark and Share


    sundance-kid
haha, riktigt bra ! :)
2009-01-07

  Elaine.S VIP
Kaxig och helt underbar!!
2009-01-06

  JNI
Den här är ju riktigt, riktigt bra !

jaa, detta sätt hur vi skall styras in i fack eller anpassa oss där människan slutar att vara det den är, "unik" ..
2009-01-05

  Teresia Ridell
Synd o skam..men lik förbannat en sanning. Ja lättast är att inte vara obekväm.men det stadiet är förbi passerat för min del.
2009-01-05

  Erik L
Mycket bra skrivet - gillar den här texten!
2009-01-05

  mare VIP
Applåder, Larz !!
2009-01-05

  Marie Å
Bra skrivet……
Men i äkta vänskap behöver man inte vara en marionett……
2009-01-05

  Måna N. Berger
Vem rycker i dina trådar?
Beträffande Pinoccio; han blev faktiskt levande till slut, när han kunde känna kärlek och bry sig om någon.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP