Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar

Det blev vinter.
jag önskade kyla.
Det blev kallt.
Jag önskade snö.
Det snöade på natten.
När jag vaknade
såg jag vinterlandskap
genom mitt fönster.
Är det så?

Att ALLA önskningar
blir uppfyllda bara jag önskar
tillräckligt mycket?




Fri vers av durr
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-05 19:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Låter fantastiskt bra om det vore så, för i så fall har jag mkt att vänta på som är gott! :)
2009-01-08

  Kim VIP
Ja vårt ego kanske mår bra av att tro det? Annars är ju vi kvinnor bra på att tro motsatsen många ggr!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr