Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför svarar du inte när jag ringer?






flyttar runt dina möbler när du sover
jag vill också få plats här




Fri vers av ringlander
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringlander