Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sant


Har lagt av....


Stökar lök i annans kök
vänder kniv i tidsfördriv
hämtar is till hushållsgris
bökar skulor tjänar kulor
riktig svenne ska du veta
rätt så lyckat att få streta

Somnar lätt med magen mätt
Torr och varm helt utan harm
Vilar ut när dan är slut
slutar kröka slut på röka
riktig svenne utan ljuga
gammal hora - kan nog duga!





Övriga genrer av halmstrå
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-05 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en gammal hora med kilona på rätt ställe är inte att förakta.
2017-02-23

    ej medlem längre
en gammal hora med kilona på rätt ställe är inte att förakta.
2017-02-23

  © anakreon VIP
Ler med hela kroppen!
2009-01-12

  korpfjäder
Hörrdu din gamla hora!
Tycker om!
2009-01-06

    papillon
Haha, snygg med inrim mitt i raderna och inte så lite av barnkammarramsa i rytmen även om innehållet kanske skulle stöta kommunens barnomsorgsverksamhetschef...........
2009-01-05

  Kristina Wallbing
*ler stort!* ja, nog sannerligen duger hon! Rappt och rytmiskt ser jag dig hacka så det yr och somna snarkandes!! Härligt! :-D
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå