Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke värd att prövas

 

kan det vara så

kan det verkligen

vara det som är

orsaken

 

de står inte på min sida

 

orden tog plats

och är kvar

djupt inne i mig

 

vänner som inte står på min sida

 

undra på

att jag mår dåligt

av att träffas

 

sanningar är inte absoluta

 

hos mig finns inte

svart eller vitt

bara tankar värda att prövas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-05 19:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
kan man undvika svart och vitt tänkandet har man kommit långt ..och alla tankar är nog värda att prövas!!
2009-01-05

  Gunilla VIP
För att kunna hålla en stödjande
hand i ryggen
måste man
vara på
samma
sida.
Minns dessa dina ord
De gjorde djupt intryck
Liksom dessa dina ord gör
i denna "processdikt".
2009-01-05

  Eva Langrath VIP
Kloka funderingar, prova tanken, är den sann, vilka bevis finns det. Lycka till på din tankes färd.

Eva
2009-01-05

  Njord
SKönt att kunna värdera allt utifrån sig själv. DÅ kommer säkert de grå nyanserna också att framträda
2009-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Hos mig är det svart eller vitt och en visshet om att alla är inte vad de utger sig för att vara.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP