Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

general håkan syrén eller dig iklädd uniform

kom hem
älska mig blå
märkt

blir förbannad förförisk fel
när du inte finns i min stad
lugnar mig lite när du skriver
att du sitter på en buss utanför linköping

med din hand runt min hals
och inte min egen



du kommer undan
med att skriva
"...sen ska jag knulla dig tills du ber om nåd"
i uniform




Fri vers av kaptenen
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 00:32



Bookmark and Share


  Frederick
oj, sista strofen var ett slag i magen.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen