Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför avpublicerade jag den här? aja, jag försöker igen.


jag ropar värme som fastnar på snöflingorna, smälter ner och når inte fram (kom)

o(h)verkliga människor som ger mig tårar
i brev i ögon i gropar i magen


kom hem
eller nej gör inte det förresten
kom upp
det är bättre
och en längre väg

jag kan inte ha några krav förutom önskningar
att få se ditt skinn innan
våren




och jag säger det igen;
aldrig
har jag känt mig så smutsig som när jag jagat knark
inte ens när jag knullat

men det är som han säger
de är inte tomma människor längre


fan
vilsna vackra vänner




Fri vers av kaptenen
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen