Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska jag försöka anpassa mig


för eran skull


jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar
jag vet att ni gillar upprepningar




Fri vers av ringlander
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringlander