Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hellre blåblodiga festivalfötter än att bli blåfrusen av tusen minusgrader en kall norrlandsbers i en varm bastu klår en varm vidrig starkvinsglögg i en iskall stuga med världskliv


hellre tiotusen charmiga norrlandsmyggor som suger tålamodet ur mig än en julig christer sjögren


om sommaren inte kommer snart
drar jag ner vinter kamoflauget
lika snabbt som persiennerna i mitt rum
tills stjärnorna fäller tårar
för mitt omänskliga beteende

jag använder mig av tankekraften
tills någonting händer

egentligen föredrar jag
vinterns kyla istället för din
årstiderna ändras iallfall

men snön faller och vi med den




Övriga genrer av camillala
Läst 491 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-06 03:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt som har
allt, värme och kallt
känsla att man vill
säga stopp, för att
visa trots isig topp
att här finns det
annat och gott hopp!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala