Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Tankarna ekar i huvudet
Tyst
tyst
tyst
Illamående
Fräter
fräter
fräter
Skriker
Smärta
smärta
smärta
Tårar
Drunknar
drunknar
drunknar
Tyst
tyst
tyst
Tankarna ekar i huvudet
Dunk
dunk
dunk









Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 11:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En obehaglig känsla, när allt känns kaotiskt ....
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~