Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLP

Dubbla budskap

smilande leende

övertrevlig

lögner

sagda för

ingenting

fjäskande

oärlighet

som lyser igenom

varför...

till vilken nytta

FALSKHETEN

den får mig

att må dåligt

min själ vibbrerar

mitt sinne gungar

smärtsamt, grubblar

alla outsagda ord

vet inte hur

jag möter upp

då jag just nu

beffinner mig

iberoendeställning

jag leer falskt

tillbaka

det är inte jag

GRUBBLAR

kan inte släppa

shiit

RAKA RÖR




Övriga genrer av maryann
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 11:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Mycket uppskattad
2009-03-26

  Bjarne Nordbö
Känner till det där allt för väl. Det suger musten ur en.
Hur faan gör man, gillar din titel, HJÄLP.
2009-01-08

  klio
Jaa, tänk så svårt det är med de dubbla budskapen... och beroendeställning...
Mycket bra skrivet...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann