Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandslottet

 

det vackra sandslottet

ståtligaste borg man sett

tills vågen kom

 

först en liten krusning

som tog en bit av

vallgravsmuren

 

kvällsbrisens vågor

tog resten tills bara

tornet återstod

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-06 11:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En tavla av ord målar du om detta viktiga att bygga sitt hus på fast grund.

Eva
2009-01-06

  Mygg
Minnen som stannar, liksom denna text gör i mig!
2009-01-06

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Påminner mig om någon som jag hur jag än försöker, omöjligt kan glömma.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP