Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utan

 

så som livet kan te sig

utveckla sig

på ett sätt som inte går att påverka

som istället påverkar

är utanför all kontroll

förändrar till oigenkännlighet

 

livet brister inte utan att man själv

inte utan att man själv

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-06 12:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text med innerlighet och smärta, igenkännande läser jag förtvivlan.

Eva
2009-01-06

  Michaela Dutius
Nära den gräns där allt blir kaos balanserar orden i den här dikten...
2009-01-06

  Ilona _L
Jag känner stor sympati för denna text.
Bristningsgränsen är nära!
2009-01-06

  Eaglemountains VIP
ibland kan livet te sig omöjligt, okontrollerbart, dystert men ändå så går vi i riktning mot ljuset, som finns där, bakom det som skymmer ...
2009-01-06

  * Ammi *
ja man får försöka ta det som det kommer ...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP