Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en fest

Om livet är en fest...

då blir döden en jävligt lång efterfest..




Fri vers av Berra Bäver
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 15:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja kanske det!
Vem vet...
2009-01-06

  Blodros
:)..så kan man också se det!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver