Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Luft

 

 

Ingen luft

inga tårar

inget syre

ingen smärta

ingen sol

ingen Gud

ingen syndabock

ingen hud

 

Medvetet förlorade vi slaget

Gav en älskad en chans

utan att andas

kysser vi läppar

utan kännedom

om vems läppar vi kysser

 

Inget vatten

ingen präst eller rabbin

ingen förlåtelse

inga sår

 

inga hundratals år

tills vi mår bra igen

Ingen Gud

ingen finns där

när vi gråtande skälvande sårade

återvänder hem igen

 

Medvetet sårar vi oss själva

sliter in i grunden

där ingen annan än vi når

det är vi själva som skapar

våra sår




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 595 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-06 17:08



Bookmark and Share


  Vildaste
känslor
2012-08-18

  amber
Den här var riktigt riktigt grym! NICE!
2010-06-14

  blaite
Riktigt sant..du skriver så fint jenny..Blaite
2009-04-28

    ej medlem längre
kanon (:
2009-03-18

  Rosen VIP
Frågor om intets varande i snabba kast om att vinna och förlora...
gillas!
2009-01-06

  H. Karla
Hann läsa många dikter idag innan jag till slut hittade en tilltalande. Och det var denna:) Den har ett underbart flyt som sjunger sig in i kroppen. Och så sant...det är vi själva som skapar våra sår. Du har sagt något viktigt här, med vackra ord.
2009-01-06

  Rude Billy
otroligt bra!
2009-01-06

  Hans Christian
Mycket, mycket bra !!!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*