Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut med sånt nu




Du väntar på att jag ska höra av mej

På det gamla vanliga sättet

Men jag kan inte det längre

Jag kan inte kompromissa

Inte nu

Kanske aldrig



Hela mitt liv har varit

desperat diplomati

för att passa in

följd av

desperat flykt

efter syre



Det är slut med sånt nu

Lev ditt liv som du vill

Så lever jag mitt som jag vill

Alla stigar leder till samma mål




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-06 17:26



Bookmark and Share


    MaryMo
Mål eller fall... vem vet, men spännande är det!
2009-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Lia

Jo... till slut, tror jag, tra la la.
2009-01-07

  Lia-Lej
Så sant att man aldrig kan leva en annan människas liv, man har sitt eget att ta ansvar för! Men inte leder alla stigar till samma mål??!
2009-01-07

  Michaela Dutius
En dikt som känns slutgiltig- bortom diskussionerna
2009-01-06

  Lejonhjärtas poesi
Kloka ord du levererar och god poesi blev det dessutom dessa dina ord som bildar tänkvärd mening.
2009-01-06

  Cosmic Johanna
Starkt när det blir syrebrist...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP