Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"Sten i Glashus\", 2005, dikt 6


Uteliggare (6) - Sten i Glashus

Bar värld blöt uteliggare
Kalldusch underkyler marken
Gatans bensax en tiggare
Folkölsruset möter parken

Tidningspapper värmer kroppen
Nyhetsbehag en klädesflärd
Motbok tom förtär galoppen
På kantsten minns en undernärd




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1371 gånger
Publicerad 2005-08-23 20:13



Bookmark and Share


  Morvern
oj! vilken bra beskrivning, dina formuleringar är geniala.
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön