Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergrepp

 

ordet övergrepp

ger genast tankar till

något uppenbart hemskt

men

det finns övergrepp av

subtilare slag

där människor griper tag i dig

utan att du har en aning

innan du vet ordet av

har någon lyckats snärja dig

och du kunde inte värja dig

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-07 07:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Känns igen!
Hur känna igen
i tid
för
att
avvärja?
2009-01-08

  Bibbi VIP
Så lätt hänt.
Bokmärke
2009-01-07

  Eaglemountains VIP
Jo, och såna övergrepp kan också uppfattas riktigt hemska ...
2009-01-07

  LassO
jepp, så kan de vara
2009-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jadå man kan
fastna i olika
nät så är det!
2009-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jadå man kan
fastna i olika
nät så är det!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP